Ankomst og Afrejse | Oruphøj
Ved ankomst
-
Elmåler aflæses og skrives på ”Rapport for lejere” og på listen på målerskabet
-
Hytten ses efter for fejl og mangler, herunder optælling af køkkeninventar.
-
Hvis aktuelt, tændes for varmen på kontakten med rødt lys i til højre for målerskabet, når kontakten lyser er varmen tændt.
-
I vinterperioden er der tændt for luftvarme i spisestue og opholdsstue, når I ankommer.
Ved afrejse
-
Der slukkes for radiatorvarmen på kontakten ved målerskabet. Der må ikke slukkes for varmen på elradiatorerne.
-
Sluk for luftvarme i opholdsstue og spisestue med fjernbetjening, der hænger på væggen i spisestuen. Her findes også brugervejledning.
-
Nyt brænde bæres ind, så der er tørt brænde til næste hold.
-
Aske fejes ud af brændeovne og tømmes i afbrændingstønden ved køkkendøren.
-
Hvis der er gløder, så husk at hælde vand over.
-
Rengøringsvogn med gulvspande, klude og rengøringsartikler står ved drengetoilettet. Støvsuger, gulvmopper og koste står i skabet i garderoben.
-
Affaldsbøtter/poser i køkken, toiletter og sovesale tømmes i container ved vendepladsen.
-
Vindueskarme og hylder aftørres.
-
Evt. snavs på døre, karme og vægge vaskes af.
-
Alle gulve vaskes i brun sæbe.
-
Snavset rengøringsvand skal hældes i køkkenvasken eller udenfor.
-
Elmåler aflæses og skrives på ”Rapport for lejere”.
-
Den udfyldte ”Rapport for lejere” lægges på køkkenbordet.
-
Alle vinduer skal være haspede og yderdøre låst, når I forlader hytten. I vinterhalvåret skal døre til køkken og toiletter være lukket ved afrejse.
-
Fjern affald og lignende på lejrens arealer.
Toiletter.
-
Toiletter og håndvaske rengøres. Gulvet vaskes med brun sæbe, vægfliser og spejle pudses. Brugte Madameposer smides ud, nye poser hænges op.
-
Lederen kontrollerer, som sidste mand, at toiletter ikke er stoppet eller løber. Er et toilet stoppet eller løber, meddeles det til hytteinspektøren.
Køkken
-
Alle madvarer fjernes fra køkkenet.
-
Køleskab og fryser afrimes og rengøres. Må ikke slukkes.
-
Alt køkkengrej og porcelæn rengøres og sættes på plads.
-
Komfur og ovne rengøres.
-
Emhætte slukkes.
-
Evt. ødelagt og ituslået køkkengrej skrives på ”Rapport for lejere”.